Welke WordPress plugins worden ondersteund?

WooCommerce

Niets zo irritant als alle aankopen in jouw webshop ook nog eens handmatig in je boekhouding ingevoerd moeten worden. Zelfde voor als je jouw WooCommerce webshop gebruikt als front voor offerte-aanvragen. Het scheelt behoorlijk wat tijd als offertes of facturen rechtstreeks in Moneybird worden aangemaakt, al dan niet klaar staand zodat jij ze kan perfectioneren alvorens ze naar je (potentiële) klant te sturen.

Gravity Forms

Ontzettend uitgebreide formulieren kunnen ermee gemaakt worden, dus ook de meest geweldige offerte-aanvraag formulieren. Of toch ook de mogelijkheid de bestelling gelijk te plaatsen? De feed-optie van Gravity Forms is behoorlijk veelzijdig. Wil je offertes aan laten maken? Facturen? Of allebei, op basis van een bepaalde selectie in het formulier? Het kan allemaal!

Easy Digital Downloads

EDD is populair onder developers door de Software Licensing extensie. Wil jij je plugins / thema’s verkopen en gelijk de facturen in je administratie, om ook daar zoveel mogelijk te automatiseren? Moneybird WP doet het voor je!